Étkezés

 
A tengerparti táboraink alapvetően az alkotásról, az önkifejezésről, a kikapcsolódásról és a feltöltődésről szólnak. Hisszük azonban, hogy a megfelelő tudatállapot és belső egyensúly eléréséhez és fenntartásához nagyon fontos a testünk egészséges táplálása. A tiszta és friss alapanyagokból, gondos odafigyeléssel elkészített ételek fogyasztása első lépés az egészség és a kiegyensúlyozottság útján!

Az erőszakmentesség elve alapján vegetáriánusok vagyunk, és célunk, hogy minél több emberrel megszerettessük ezt a táplálkozási irányt. Fontos számunkra, hogy ne csak egészséges, hanem tetszetős és finom ételeket kínáljunk fel vendégeinknek. Az ételek minősége érdekében a felhasznált zöldségek, gyümölcsök jelentős részét a frissen, a supetári piacról, Nerezisca völgyéből származó őstermelőktől szerezzük be.

Tábori szakácsainkkal már elkezdtünk dolgozni a táborok pontos menüjén, és bízunk benne, hogy olyan fogásokat sikerül feltálalni számotokra, amelyek különlegesek, pár alkalommal újdonságként hatnak, de azért a megszokott ismerős ízeket sem nélkülözik majd.

Amennyiben valakinek van ételallergiája, vagy speciális diétát követ, kérem majd a jelentkezéskor tájékoztasson minket erről. Mivel diétás szakács végzettséggel is rendelkezünk, nem okoz semmilyen nehézséget a megfelelő étrend kialakítása.