Szállás


Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme. A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.

Apartmanok  felszereltsége

Elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, melyekhez tengerre néző terasz tartozik. Az apartmanokban egyéni főzésre alkalmas, teljesen felszerelt konyha található. (hűtő, mikro, edények, tányérok, evőeszközök) Kávéfőző nincs.  Televízió van, amelyen magyar adás is fogható. Wifi nem minden apartmanban fogható, de a közös teraszon mindenki számára elérhető.

Strandolási lehetőség

Az apartmanházakhoz közel, pár perces sétával eléhetőek a strandolásra alkalmas öblök. A legközelebbi 200 méter, de 1000-2000 méter távolságig folyamatosan kisebb -nagyobb öblöket találunk, amelyek fürdésre alkalmasak. A parton zuhanyzó, wc található, parkolás ingyenes.

Boltok, éttermek, kávézók

A táborban az étkezés biztososított, de ha szeretnél reggelente kávézni a tengerparton, vagy este fagyizni, minden a közelben van. Kávézó 200 méter, a falu központja pedig 10-15 perces kényelmes sétával elérhető, ahol fagyizók, éttermek, élelmiszerüzletek, ajándékboltok találhatóak. Pénzt váltani a postán lehet, vagy Supetarban. A faluban a piac elég picike, de Supetarban nagyobb, ahol minden nap friss zöldségek, gyümölcsök kaphatók (6 km).

Hogyan találsz ide?

Cím: 21403 Sutivan, Bana Josipa Jelačića 16.

GPS:
N 43.38572
E 16.46896

Kattints a képre a térképes útvonaltervező megynyitásához:

Térkép és útvonaltervező

Autósoknak: Az autópálya egészen Spilitig vezet. Spilt központjában találjuk a kompkikötőt, amely jól kitáblázott a városon belül. A komp Supetárba, Bracs sziget fővárosába érkezik, ahonnan szálláshelyünk mindössze 6 km. A navigáció nem ismeri a kis falunkat körbeölelő elkerülő utat, így a faluban való bolyongás elkerülése végett hívj minket a kompról, és diktáld be rendszámodat. Ha ezt megteszed házigazdánk várni fog a Sutivan táblánál és elvezet a szállásra!
Az utazás várható költségeiről (autópályadíj, komp jegy ára) a résztvevőket indulás előtt tájékoztatjuk.

Horvát mobil: +385 98/9126-428

  

Vegatábor, Brac sziget, Sutivan, szállás
Sutivan tengerpartja