Tulasi Fitnessz és Jógatábor

2021. szeptember 17. - szeptembr 24. (8 nap 7 éjszaka)

 
Idén szeptemberben már hatodik alkalommal rendezzük meg horvátországi táborunkat a meseszép Brac szigetén. Ha Te is annyira visszavágysz, mint mi, vagy korábban esetleg lemaradtál róla, tarts velünk erre a csodálatos hétre!

Dinamikus fitness és Jógatábor

 
Visszajelzések a korábbi résztvevőktől:

“Csodálatos volt a környezet, remek programokkal, jó társasággal. Szinte kicserélődve tértem haza. Bármikor rágondolok, jó érzéssel tölt el. Szívesen megismételném.”

“Nagyon tetszettek az egyéni és csoportos foglalkozások is egyaránt. Fantasztikus élményt adott. A hely remek volt, az ételek bőségesek, nagyon finomak, a vezetők felkészültek és segítőkészek. Köszönöm a lehetőséget!”

Táborunk célja, hogy a két különböző edzésforma /fitness és jóga/ egyesítésével a tábor végén erősen, egészségesen és kiegyensúlyozottan térhess haza. A különleges jógaélményeken és a dinamikus fitnessz programon keresztül most Te is rátalálhatsz a testi, lelki és szellemi egészségedhez vezető útra. Akár csak most ismerkedsz a jógával, akár már gyakorlott jógázó vagy, szeretettel várunk!

Gyere el és légy részese valami egészen újnak és különlegesnek!

Tölts el velünk egy hetet az Adriai tenger partján, ahol magad mögött hagyhatod a mindennapi stresszt és teendőket, és kizárólag önmagadra figyelhetsz. A reggelt mindig jógaórával kezdjük, amit pránájáma légzőgyakorlatok követnek. A délutánt intenzív fitness órával indítjuk, majd erősítő vagy nyújtó jógaórával zárjuk a napot. A mindennapi, rendszeres jógagyakorlással elindíthatod azt a folyamatot, ami a fizikailag és lelkileg is teljesebb élethez vezet téged.

Küldetésünk, hogy valami újat hozzunk az emberek életébe, és segítsünk kimozdulni a mindennapok szürkeségéből. Éppen ezért a táborunk programját úgy alakítottuk ki, hogy ne csupán egy kellemes nyaralás emlékével térj haza, hanem olyan gyakorlati és elméleti tudást szerezhess, ami otthon is napról napra segít majd Téged a változásban, fejlődésben.
Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme.
A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).
 

Amit a Tulasi Fitness és Jógatáborban biztosan megkapsz tőlünk

- napi 2 jógaóra
- napi 1 pránajáma
- napi 1 kardió (futás) vagy erősítő/kondicionáló óra
- napközben szervezett és fakultatív programok

Napirend

7:00-8:00 Napüdvözlet a felkelő nap fényében
Minden reggeli jógaórát Napüdvözlettel kezdünk, köszöntve a tenger hullámai között, éppen velünk szemben felkelő napot. A tizenkét ászanát tartalmazó gyakorlatsor a jógahagyományok szerves részét képezi, imaként és meditációként is működik amellett, hogy állóképességet, lazaságot ad és erősíti az egész testet. Napról napra többet végzünk majd belőle, a tábor végén pedig ha szeretnéd, csatlakozhatsz hozzánk az igazi kihívást jelentő 108 Napüdvözletre is.
A Napüdvözlet gyakorlása után egy teljes testet átmozgató hatha jógaóra következik.
8:00-8:30 Pránajáma (légzésszabályozás)
A légzés szabályozásával megváltozik a légzésritmus, ami kihatással van a vérkeringésre és az anyagcserére is. Segít a betegségek leküzdésében, az egészség megtartásában. Gyakorlása belső békét, kiegyensúlyozottságot teremt. A tábor alatt több pránajáma gyakorlatot tanítunk, amit otthon is lehet alkalmazni kimerültség vagy épp egészségmegőrzés céljából.
9.00  Reggeli
13.00 Ebéd
17:30-18:00 Fitnessz óra vagy futás
Az egész testre kiterjedő alakformáló óra. Az erősítő gyakorlatok erősítik az izmokat, javítják a testtartást. Külön figyelmet fordítunk azokra a testrészekre és izmokra, amelyek formája és alakja az idő folyamán megváltozott, esetleg kritikussá vált.
A futó útvonal végig a tengerpart mellett vezet, enyhe emelkedőkkel, gyönyörű kilátással. A táv 5 km.
18:00-19:15 Hatha jógaóra
Harmóniában az előző órával erősítő vagy nyújtó jógaórán vehetsz részt. Ezen az órán a hatha jóga ászaináiból építkezünk. Rövid bemelegítés után az egész testet átmozgató erősítő gyakorlás következik nyújtásokkal vegyítve, majd az órát relaxációval zárjuk. Az órán az összes nagy izomcsoportot megdolgoztatjuk, különös tekintettel a core izmokra (külső és belső ferde hasizmok, haránt hasizom, gerincmerevítő izom, farizmok, az egyenes hasizom és a széles hátizom). Ezeknek az izmoknak a megfelelő edzettsége elengedhetetlen a gerinc stabilizálásához és egészségéhez, a helyes testtartáshoz és járáshoz is.
A kondicionáló, erősítő órát nyújtó jógaóra követi, amelyen csak a gravitációval dolgozunk, a test mélyebb rétegeibe, a kötőszöveteink, az ízületeink (ízületi folyadék termelése), csontjaink (csontritkulás megelőzése) és belső szervek egészségére hatunk.
19.30 Vacsora

Fakultatív programok

Az órákon való részvétel fakultatív. Az órák közötti szabadidőben lehetőség van a strandolás mellett, kerékpárkölcsönzésre (önköltségen), vagy a környező erdőben a futás szerelmesei gyönyörű kis öblökre lelhetnek rá.

Amit mindenképp hozz magaddal:

Jógaórákhoz: jógamatrac (ne polifoam), kényelmes ruházat, törölköző és egy palack víz

Kardió/Erősítő óra: sportcipő, kényelmes rövidnadrág, sport felső, törölköző, víz

A tábor szakmai vezetői

A Tulasi Jógastúdió oktatói:
Csémy Noémi – Hatha jóga, Yin jóga, Kismama jóga, Baba-mama jóga és Gyermek jóga oktató
Czeglédy Csaba – Hatha jóga, Aerial jóga, Gerinc jóga és Ashtanga jóga oktató

Ár

390 Euro / fő

Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:
Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 190 Euro.

Felnőtt családtagok, akik nem igénylik a tábori programokat és 10 éven felüli gyermekek 320 Euro / fő áron csatlakozhatnak! 

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint a jógaórák, edzések díját.
Nem tartalmazza az utazás költségét, a speciális menü felárát, a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 Kuna), valamint az esetleges biciklibérlés költségeit.
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat! Természetesen a kiránduláson és az egyéb kötetlen programokon őket is szívesen látjuk!
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.


Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a Tulasi Fitnessz és Jógatáborba:

Számlázási adatok