Tulasi Jóga és Aquatábor

2021. szeptember 17. - szeptember 24. (8 nap 7 éjszaka)

 
Idén szeptemberben már hatodik alkalommal rendezzük meg horvátországi táborunkat a meseszép Brac szigetén. Ha Te is annyira visszavágysz, mint mi, vagy korábban esetleg lemaradtál róla, tarts velünk erre a csodálatos hétre!

Dinamikus fitness és Jógatábor

 
Visszajelzések a korábbi résztvevőktől:

“Csodálatos volt a környezet, remek programokkal, jó társasággal. Szinte kicserélődve tértem haza. Bármikor rágondolok, jó érzéssel tölt el. Szívesen megismételném.”

“Nagyon tetszettek az egyéni és csoportos foglalkozások is egyaránt. Fantasztikus élményt adott. A hely remek volt, az ételek bőségesek, nagyon finomak, a vezetők felkészültek és segítőkészek. Köszönöm a lehetőséget!”

Táborunk célja, hogy a két különböző edzésforma /vízi sportok és jóga/ egyesítésével a tábor végén erősen, egészségesen és kiegyensúlyozottan térhess haza. A különleges jógaélményeken és az aqua programokon keresztül most Te is rátalálhatsz a testi, lelki és szellemi egészségedhez vezető útra. Akár csak most ismerkedsz a jógával, akár már gyakorlott jógázó vagy, szeretettel várunk!

Gyere el és légy részese valami egészen újnak és különlegesnek!

Tölts el velünk egy hetet az Adriai tenger partján, ahol magad mögött hagyhatod a mindennapi stresszt és teendőket, és kizárólag önmagadra figyelhetsz. A reggelt mindig jógaórával kezdjük, amit úszásoktatás követ. A délutánt “aqua fun” – vizitorna órával indítjuk, majd erősítő vagy nyújtó jógaórával zárjuk a napot. A mindennapi, rendszeres jógagyakorlással elindíthatod azt a folyamatot, ami a fizikailag és lelkileg is teljesebb élethez vezet téged.

Küldetésünk, hogy valami újat hozzunk az emberek életébe, és segítsünk kimozdulni a mindennapok szürkeségéből. Éppen ezért a táborunk programját úgy alakítottuk ki, hogy ne csupán egy kellemes nyaralás emlékével térj haza, hanem olyan gyakorlati és elméleti tudást szerezhess, ami otthon is napról napra segít majd Téged a változásban, fejlődésben. A mindennapi, rendszeres jógagyakorlással elindíthatod azt a folyamatot, ami a fizikailag és lelkileg is teljesebb élethez vezet téged. Az úszásoktatáson megtanulhatod a biztos alapokat, hogy ne legyen félelmed a vízben, vagy csiszolhatod meglévő tudásod profi edző segítségével. A szórakoztató JOMBA aqua fun órákkal pedig hatékonyan növelheted az erőnléted.

Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme. A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).
 

Amit a Tulasi Jóga és Aquatáborban biztosan megkapsz tőlünk

- napi 2 jógaóra
- napi 1 úszás (oktatás, edzés vagy technikai fejlesztés)
- napi 1 aqua fun (JOMBA routine)
- napközben szervezett és fakultatív programok

Napirend

7:00-8:00 Napüdvözlet a felkelő nap fényében
Minden reggeli jógaórát Napüdvözlettel kezdünk, köszöntve a tenger hullámai között, éppen velünk szemben felkelő napot. A tizenkét ászanát tartalmazó gyakorlatsor a jógahagyományok szerves részét képezi, imaként és meditációként is működik amellett, hogy állóképességet, lazaságot ad és erősíti az egész testet. Napról napra többet végzünk majd belőle, a tábor végén pedig ha szeretnéd, csatlakozhatsz hozzánk az igazi kihívást jelentő 108 Napüdvözletre is.
A Napüdvözlet gyakorlása után egy teljes testet átmozgató hatha jógaóra következik.
8:10-9:10 Reggeli úszás mindenkinek – AndivalA tengerparton végzett reggeli jógagyakorlás után, egyből a vízbe megyünk. Az apró kavicsos part tökéletesen alkalmas kezdő és haladó úszóknak is. Kezdők számára az úszásoktatás légzéstechnika, víz ismerkedés, mozgásformák megismerése a vízben, siklás, ugrás, vízbiztonságból áll. Haladó úszók már pár méterre a parttól tudnak gyakorolni. Oktatásuk az időre és távra úszás különböző technikáiból áll. Sokan autodidakta módon tanultak meg úszni, amivel bár vízbiztonságuk megvan, de technikájuk, légzésük nem teljesen jó. Egy-egy apró javítás nagyon meg tudja növelni a teljesítményt. Profi úszók számára pedig a technika fejlesztés áll a középpontban.
9.00  Reggeli
13.00 Ebéd
17:00-18:50 Aqua fun
A tengerben végzett vizitorna lágy, áramló gyakorlatokat, minden ízületet átmozgató elemeket tartalmaz. Derékig érő vízben végezzük.
18:00-19:00 Hatha jógaóra
Harmóniában az előző órával erősítő vagy nyújtó jógaórán vehetsz részt. Ezen az órán a hatha jóga ászaináiból (pózok) építkezünk. Rövid bemelegítés után az egész testet átmozgató erősítő gyakorlás következik nyújtásokkal vegyítve, majd az órát relaxációval zárjuk. Az órán az összes nagy izomcsoportot megdolgoztatjuk, különös tekintettel a core izmokra (külső és belső ferde hasizmok, haránt hasizom, gerincmerevítő izom, farizmok, az egyenes hasizom és a széles hátizom). Ezeknek az izmoknak a megfelelő edzettsége elengedhetetlen a gerinc stabilizálásához és egészségéhez, a helyes testtartáshoz és járáshoz is.
19.00 Vacsora

Fakultatív programok

Az órákon való részvétel fakultatív. Az órák közötti szabadidőben lehetőség van a strandolás mellett kerékpárkölcsönzésre, robogó bérlésre (önköltségen). Egyik nap ellátogatunk a sziget legmagasabb pontjára a Vidova Gorára és egy olívaolaj múzeumot is megtekintünk.  Esténként csapatépítő programon, esti fürdőzésen és városnézésen lehet részt venni.

Amit mindenképp hozz magaddal:

Jógaórákhoz: jógamatrac (ne polifoam), kényelmes ruházat, törölköző és egy palack víz

Úszáshoz: úszószemüveg, hajgumi, gumi/tengeri cipő, füldugó vagy orrcsipesz (CSAK amennyiben nagyon nem kedveled a vizet- célunk hogy ezekről lemondj.)

Aqua fun: gumi/tengeri cipő, fürdőruha/bikini

A tábor szakmai vezetői

A Tulasi Jógastúdió oktatói:
Csémy Noémi – Hatha jóga, Yin jóga, Kismama jóga, Baba-mama jóga és Gyermek jóga oktató
Czeglédy Csaba – Hatha jóga, Aerial jóga, Gerinc jóga és Ashtanga jóga oktató

JOMBA London oktatója:
Kovács Andrea - JOMBA, Zumba, Aerobik edző, Úszás edző, Olimpiai válogatott reménységek tagja, Vasember 2015-os csapatbajnok

Ár

390 Euro / fő

Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:
Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 190 Euro.

Felnőtt családtagok, akik nem igénylik a tábori programokat és 10 éven felüli gyermekek 320 Euro / fő áron csatlakozhatnak! 

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint a jógaórák, edzések díját.
Nem tartalmazza az utazás költségét, a speciális menü felárát, a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 Kuna), valamint az esetleges biciklibérlés költségeit.
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat! Természetesen a kiránduláson és az egyéb kötetlen programokon őket is szívesen látjuk!
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.


Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a Tulasi Jóga és Aquatáborba:

Számlázási adatok