Access Bars tudatos utazás tábor

2023. szeptember 25. - október 2. (8 nap 7 éjszaka)

 
Mindannyian keressük a módszert, amely segít, hogy szorongás, stressz nélkül, örömmel és harmóniában élhessünk önmagunkkal és a környezetünkkel egyaránt. Az “access” hozzáférést, bemenetet, a “bars” pedig pontokat jelent. A fejen található 32 pont, melyek az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben. A Bars kezelés során finoman megérintjük ezeket a pontokat, ezértal feloldjuk, semlegesítjük a gondolatokat, amelyek korlátokat szabnak a fejlődésünknek az érintett életterületeken.

Táborunkban szeretettel várjuk a módszer ismerőit, használóit, de azokat is akik érdeklődnek a technika iránt, szívesen kipróbálják, esetleg a tábor során szívesen elsajátítják a módszert.

Access Bars tudatos utazás tábor

Csend. Béke. Nyugalom. Hála. Egy szigeten megtapasztalni a Végtelen lényedet miközben a végtelen tengert nézed! Befogadni mindent korlátlanul! Ezt adja ez a 8 nap! Csodás helyszín, kezelések, meditációk, jóga, tisztítások kint és bent. Nézőpontváltás. Kiterjedés, Befogadás! Amikor a sziget már kiürül és hatalmas a tér! Az időjárás csodás! Első Tudatos Utazás - Befogadás az Adriai tenger legnagyobb szigetén! .

Óriási csodák, könnyedség, felismerések, nevetés, könnyek, játékosság, szabadság… és nem csak Bars kezelőknek! Szeretettel várjuk azokat is aki most szeretnék megtanulni a Bars vagy más kezeléseket! Képzeled el, hogy egy szigeten, a tengert nézve sajátítod el a kezeléseket és fogadsz be mindent ítéletek nélkül! 

 

Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme. A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).

Amit a Tudatos Utazás - Befogadás táborban biztosan megkapsz tőlünk

Figyelem. Szeretet. Játékosság. Kérdések. Tudatosság. Meditációk. Bars kezelések, energia húzások! Illetve minden szabad teret, hogy Önmagad lehess és befogadj mindent korlátok nélkül! Jelenléteddel Te is hozzájárulj, hogy könnyedén megteremtsük azt a teret ahol minden csoda kezdődik! Megengedjük magunknak, hogy elengedjünk mindent ami visszatart attól, hogy szabadok legyünk! Hangulatos esti meditációk. Bars kezelések. Csak csend. Kérdések.

A tábor szakmai vezetői

Ács Klára
Tudatos mentor, Bars facilitátor, testkezelő

Montvai Zsolt
Tudatos mentor, Bars facilitátor, testkezelő

Az egészséges, finom és energetikailag tiszta étkezésedért, Dharmista (Fábián Dóri) (TAO csikung oktató, természetgyógyász, diétás szakács) és profi csapata felel és életmódtanácsokkal szolgálhat neked.

Ár

A tábor részvételi díja: 500 Euro / fő

Felnőtt családtagok, akik nem igénylik a tábori programokat és 10 éven felüli gyermekek 390 Euro / fő áron csatlakozhatnak!

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint a programok és egyéb szolgáltatások díját (csoportos foglalkozások). Bars csere alkalmakat! + Tanfolyam.
Nem tartalmazza az utazás költségét, a speciális menü felárát, a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 Kuna), valamint az esetleges biciklibérlés költségeit.
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat! Természetesen a kiránduláson és az egyéb kötetlen programokon őket is szívesen látjuk!
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz az Access Bars táborba

Számlázási adatok