Alkotó és önismereti tábor

2023. szeptember 16 - 23. (8 nap 7 éjszaka)

 
Az alkotás élménye, a kreatív energiád felszabadítása által közelebb kerülhetsz önmagadhoz, elfeledett álmaidhoz. Színes és hatékony gyakorlatokon keresztül élheted át a teljes kikapcsolódás élményét, melyet erőteljesen támogat a sziget energiája, a tenger kékjének árnyalatai, a sós tengeri levegővel keveredő fenyőerdő illata. Szívd magadba a természet szépségét és a napfény erejét, hogy a nyár örömteli, vidám hangulata veled maradjon az őszi és téli hónapokban is.

Man-Dala_Lelekalkoto

 
Tapasztalt szakember segítségével, színes és hatékony gyakorlatokon keresztül tapasztalhatod meg mélyen rejlő képességeidet, lehetőségeidet. Finom, egészséges ételeket kínálunk és lehetőséged van kikapcsolódni, pihenni ,másokhoz kapcsolódni egy támogató közösségben. Ez a tábor az örömről, egészségről és harmóniáról szól. Várunk szeretettel!

 
Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme.
A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).
 

Amit a táborban megkapsz tőlünk
  • vezetett meditációk és relaxációk a tengerparton
  • vezetett művészeti foglalkozás
  • üvegfestés
  • önfejlesztő foglalkozások
  • önismereti játékok
  • közös beszélgetések
  • lélekemelő gyakorlatok
  • ismerkedés az illó olajokkal, bemutató
A tábor szakmai vezetői

Otyehel Krisztina – Théta healing konzulens, Lomi-Lomi masszőr, üvegfestő

Ár

490 Euro / fő

Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:
Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 290 Euro.

Felnőtt családtagok, akik nem igénylik a tábori programokat és 10 éven felüli gyermekek 410 Euro / fő áron csatlakozhatnak! 

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint a foglalkozások díját.
Nem tartalmazza az utazás költségét, a speciális menü felárát, a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 Kuna), valamint az esetleges biciklibérlés költségeit.
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat! Természetesen a kiránduláson és az egyéb kötetlen programokon őket is szívesen látjuk!
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz az Önismereti táborba:

Számlázási adatok