Csikung - Belső alkímia tábor - MEGTELT!

2023. augusztus 31. – szeptember 7. (8 nap 7 éjszaka)

 
Szeptember végén kezdődő, nyárzáró CSIKUNG táborunk helyszíne a tenger sós vizével egészséget, morajlásával békét ad a feltöltődésre vágyóknak.

Ez a hét lehetőséget ad a TAO Csikung megismerésére, napi 2 foglalkozás keretében, miközben felfedezzük a Dalmát szigetek csodálatos helyszíneit.

Miért pont ezt a nyaralást válaszd?
Megismerkedhetsz hasonló gondolkodású emberekkel, tapasztalhatod a közösség erejét, kezdő csikung gyakorlóként is jól érezheted magad, akár családdal, akár egyénileg is jöhetsz, választhatod a pihenést, vagy aktívan is töltheted a fakultatív idődet, egy szó, mint száz, az utazás mindig kaland…

Indítsd a nyarat minőségi ÉNIDŐVEL, töltődj, tanulj, utazz!

Mi a Csikung?
A csi energiát, életerőt jelent, a kung pedig művelést, gyakorlást, vagyis tudatos energiamunkát. Sresszoldó és energetizáló lágy mozgásforma és meditáció! Tágabb értelemben a csikung az egészség megtartásának és fejlesztésének művészete, egyben tudomány, filozófia, gondolkodásmód és a világegyetemmel történő információ- és energiacsere módszere, amelyet a relaxáció, öngyógyítás, meditáció, az önművelés és edzés céljából is használják. Egy kifejezetten finom edzési mód, amely összekapcsolja a szellemet a testtel, miközben a gyakorló figyelmét befelé irányítja. Lényegi célja az egyensúly létrehozása: az erő, rugalmasság és belső energia egységének megteremtése. A „jelen-léttel” és energiával történő mozgás művészete, melynek során lehetőségünk nyílik, hogy megtapasztaljuk önmagunk teljességét a „most”-ban. Ebből a belső teljesség-érzésből önmagától tárul fel a természet, az univerzum és önmagunk egysége.


Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme.
A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).

A tábor szakmai vezetői

Nagy Anikó (TAO csikung oktató, jóga oktató, légzés tréner, kineziológus, rekreációs mozgásprogram vezető)
Dharmista (Fábián Dóri) (TAO csikung oktató, természetgyógyász, diétás szakács)

Ár

A tábor részvételi díja: 520 Euro

Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:

Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 300 Euro.

Felnőtt családtagok, akik nem igénylik a tábori programokat és 10 éven felüli gyermekek 440 Euro / fő áron csatlakozhatnak!


A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat! Természetesen a kirándulásra és az egyéb kötetlen programokon őket is szívesen látjuk!

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint a csikung órák és a közösségi programok és egyéb szolgáltatások díját. (csoportos foglalkozások)
Nem tartalmazza az utazás költségét, valamint a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 kuna)
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat!
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.

 

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a CSIKUNG táborba:

Számlázási adatok