HarmoNet Lélekhangoló tábor

2018. augusztus 31. - szeptember 7. (8 nap 7 éjszaka)


Adj oda mindent és legyen minden a tiéd! A minden, amit odaadsz, a figyelmed, a testi fájdalmaid, a zavaró gondolatok, a nehézségek. A minden, ami a tiéd lehet, a harmónia, a nyugalom, a belső béke, a jobb egészségi állapot és egy hosszú időre iránytűként szolgáló belső mese. Ebben a táborban magadra találhatsz. A csí, a belső erő járja át ezt a lelki – és persze testi – kalandokkal teli időszakot.


Indulj el első nap a saját belső meséddel, és járd végig a mesehősök útjárt. A tábor végére megtalálod a saját belső talizmánodat, lesz egy saját, belső erőforrásaidat mozgósító, csodálatos meséd. Megtanulod a csikung alapgyakorlatait.  A mese állomásain feltárul asztrológiai képleted, kézírásod titkai, sőt a személyes kártyalapodat is kézbe kapod. Testi-lelki, szellemi kalandjaid egész esztendőre elegendő energiával látnak el téged. Ha bármikor rossz passzba kerülsz, elég csak elővenned az itt készült naplódat és máris feltölt téged a tenger és a nyár erejével. Táborunkban mindezt egy varázslatos helyszínen kaphatod meg, mely e kora őszi időszakban is tökéletes nyári időjárással, napsütéssel vár.

Biztosítsd a helyed még ma! Jelentkezz táborunkba, és tölts velünk egy felejthetetlen hetet!

 
Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme.
A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).
 

Amit a HarmoNet meseműhely táborban biztosan megkapsz tőlünk

- egyéni, személyre szabott napló készül minden résztvevőnél
- személyes asztrológiai és grafológiai elemzés
- kiscsoportos jelkép fejtő tréning (jóskártyák, meditáció)
- naponta reggeli csikung
- naponta vacsora után naplóvezetés, mesefolyam
- esti dob szertartás a tengerparton
- záró szertartás a tengernél – személyes talizmán megtalálása
- kirándulás a Blaca kolostorba és a Vidova Gorára, a Dalmát szigetvilág csúcsára
- egészséges étkezés
- jó hangulat, feltöltődés
 

A tábor napirendje

7.00 Reggeli csikung
8.30 Büfé reggeli
9.00 Előadás, egyéni foglalkozások
13.00 Ebéd
14.00 Szabad program
17.00 Meseműhely
19.00 Vacsora
20.00 Szertartások a tengerparton, beszélgetések
 

A tábor szakmai vezetői

Bogyó Erzsébet asztrozófus, csikung mester, erdélyi táltosok leszármazottja.

Gáspár Katalin grafológus, terapeuta, a Harmonet alapító tulajdonosa, a Lélekpillangó mese és számos ezoterikus szakkönyv írója, természetgyógyász. - Beszélgetésünk Gáspár Katalinnal.

Az egészséges, finom és energetikailag tiszta étkezésedért Dharmista (Fábián Dóri) (természetgyógyász, diétás szakács) felel és életmódtanácsokkal szolgálhat neked.
 

Ár

A tábor részvételi díja: 360 EUR/fő
Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:
Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 170 EUR/gyermek
Felnőtt családtagok, akik nem igénylik a tábori programokat és 10 éven felüli gyermekek 290 EUR/fő áron csatlakozhatnak!
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat! Természetesen a kirándulásra és az egyéb kötetlen programokon őket is szívesen látjuk!

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint és csikung órák, a közösségi programok és egyéb szolgáltatások díját. (ülések, csoportos foglalkozások)
Nem tartalmazza az utazás költségét, valamint a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 kuna)
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat!
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.
 

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a HarmoNet táborba
Számlázási adatok
e-mail icon Facebook icon