Lélekfürdő tábor

2018. szeptember 23. - szeptember 30. (8 nap 7 éjszaka)

 
A lélekfürdő, lelkünk kényeztetése, olyan ősi eszközök használatával, mint az antik tibeti hangtál, óceándob, táltosdob, esőbot, tibeti harang és csengő. Az Adria csodás zafírkék tiszta vízével megtisztulást ad a testünknek, a hangfürdő, és az esti sámándob szeánszok segítségével szellem és lélek a hangok és rezgések birodalmában mártózik meg. 
A vezetett meditációk, hangfürdők és spirituális csoportos illetve egyéni programok, egy teljes hétig a lelked édenkertjébe repítenek, hogy magaddal hozhasd onnan azt a harmóniát, kiegyensúlyozottságot, szeretetet, amely valójában Te magad vagy.

A dob szeánsz, a hangtál és az energiaáramoltatás együttes hatása elképesztően erős testi, lelki, szellemi tisztulást hoz, mély megnyugvást és könnyebbség érzést teremt a résztvevőkben. Táborunkban mindezt egy varázslatos helyszínen kaphatod meg, mely e kora őszi időszakban is tökéletes nyári időjárással, napsütéssel vár.

Biztosítsd a helyed még ma! Jelentkezz táborunkba, és tölts velünk egy felejthetetlen hetet!


Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme.
A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).
 

Amit a Lélekfürdő táborban biztosan megkapsz tőlünk

- Egyéni háromrétegű életterápiás kezelés
- közös hangtálfürdők
- naponta kali foglalkozás
- esti közös spirituális zenélések, lélekjátékok
- kirándulás a Blaca kolostorba és a Vidova Gorára, a Dalmát szigetvilág csúcsára
- egészséges étkezés
- jó hangulat, feltöltődés
- igény szerint kérhető reiki kezelések
- igény szerint kérhető gyógymasszázs

A tábor napirendje

7.00 Reggeli Kali edzés
8.30 Büfé reggeli
9.30 Egyéni háromrétegű életterápiás kezelés, gyógymasszázs
13.00 Ebéd
14.00 Szabad program
19.00 Vacsora
20.00 Csoportos programok, hangfürdők, meditációk, lélekjátékok, beszélgetések

A tábor szakmai vezetői

Felsőházi Ágnes életterapauta, Petrikovits Katalin Kali oktató, gyógymasszőr, Nagy Roland életterapauta.
Az egészséges, finom és energetikailag tiszta étkezésedért Dharmista, (Fábián Dóri) (természetgyógyász, diétás szakács) felel és életmódtanácsokkal szolgálhat neked.

Ár

A tábor részvételi díja: 350 EUR
Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:
Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 160 EUR/gyermek
Felnőtt családtagok, akik nem igénylik a tábori programokat és 10 éven felüli gyermekek 280 EUR/fő áron csatlakozhatnak!
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat! Természetesen a kirándulásra és az egyéb kötetlen programokon őket is szívesen látjuk!

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint és jógaórák és a közösségi programok és egyéb szolgáltatások díját.)
Nem tartalmazza az utazás költségét, valamint a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 kuna)
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat!
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.

Vélemények a tavalyi táborról

"Csodálatos volt a környezet, remek programokkal, jó társasággal. Szinte kicserélődve tértem haza. Bármikor rágondolok, jó érzéssel tölt el. Szívesen megismételném.”

„Nagyon tetszettek az egyéni és csoportos foglalkozások is egyaránt. Fantasztikus élményt adott. A hely remek volt, az ételek bőségesek, nagyon finomak, a vezetők felkészültek és segítőkészek. Köszönöm a lehetőséget!
 

A Lélekfürdő táborunkba az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz
Számlázási adatok
e-mail icon Facebook icon