Man-Dala Lélekalkotó Tábor

2020. augusztus 29. - szeptember 5. (8 nap 7 éjszaka)

 
A mandala az élet egysége , teljessége, és a világegyetem spirituális megjelenítése. Keleti kultúrákban a mandalafestés több ezer éve használt ősi meditációs technika. Most ez a technika számunkra is megadja a lehetőséget arra, hogy ráébredjünk igaz önvalónkra, és bepillanthassunk a gondolaton túli lét világába. Alkotás közben kirakjuk ami bent van és befogadjuk ami kívülről jön. Az alkotástól, játékoktól, és a csodálatos pihentető környezettől áthatva „újra alkotjuk” megfrissítjük a hétköznapokban megfáradt lelkünket.

Man-Dala_Lelekalkoto

 
Bármilyen kétséged van önmagaddal, képességeiddel szemben, segítek megmutatni, hogy több van benned! Amit alkotsz, örökre veled marad, büszkélkedhetsz vele bátran! Kényeztetjük a résztvevőket masszázzsal. Kisimítjuk a testét és lelkét mindenkinek, hogy jól érezze magát.

 
Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme.
A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).
 

A tábor szakmai vezetői

Otyehel Krisztina – Théta healing konzulens, Lomi-Lomi masszőr, üvegfestő

Ár

390 Euro / fő

Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:
Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 190 Euro.

Felnőtt családtagok, akik nem igénylik a tábori programokat és 10 éven felüli gyermekek 320 Euro / fő áron csatlakozhatnak! 

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint a foglalkozások díját.
Nem tartalmazza az utazás költségét, a speciális menü felárát, a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 Kuna), valamint az esetleges biciklibérlés költségeit.
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat! Természetesen a kiránduláson és az egyéb kötetlen programokon őket is szívesen látjuk!
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a Man-Dala táborba:

Számlázási adatok