MindEgy JÓGA tábor – ahol mindent egyben megkaphatsz! :-)


2023. június 25. - július 2. (8 nap 7 éjszaka)

 
Június végén kezdődő jógatáborunk helyszíne a tenger sós vizével egészséget, morajlásával békét ad a feltöltődésre vágyóknak. A jóga megnyit és lehetőséget ad a jelenlét állapotának megtapasztalására. Ezen a kalandon nem csak a gyönyörű tengerparti szigetet fedezheted fel, hanem egy belső utazáson is elindulhatsz önnön lényed felé a figyelmed által.

A táborban lehetőséged lesz megtapasztalni a gyakorlatok (ászanák) jótékony hatásait testi, lelki, szellemi szinten, elsajátítani stresszkezelési technikákat a jóga bőséges eszköztárával, mint légzés, meditáció, relaxáció, amiket biztonsággal használhatsz otthon is.

Miért pont ezt a nyaralást válaszd?
Megismerkedhetsz hasonló gondolkodású emberekkel, tapasztalhatod a közösség erejét, kezdő és haladó jógásként is jól érezheted magad, akár családdal, akár egyénileg is jöhetsz, választhatod a pihenést, vagy aktívan is töltheted a fakultatív idődet, egy szó, mint száz, az utazás mindig kaland…

Bárki jógázhat kortól, nemtől, vallási hovatartozástól függetlenül, sőt a jóga mindenkit segít fejlődni azon az úton, amelyen halad. A jóga egy csodálatos eszköz egy jobb élethez, akár testi, akár szellemi, akár lelki fejlődésünk a cél.

 
Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme.
A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).

Amit a Jóga táborban biztosan megkapsz tőlünk

- napi 1 vagy 2 jógaóra a napi programtól függően (reggel és késő délután)
- ismerkedés különböző meditációs és relaxációs technikákkal
- alap jóga légzéstechnikák elsajátítása
- mantrázás, mudrák (kéztartások) tanulása
- beszélgetések, előadások egészséges életmód témában (egészséges étkezés az ayurveda alapján, jóga filozófia) igény szerint.

A tábor napirendje

7.00 Reggeli Jóga
9.00 Büfé reggeli
10.00 Fakultatív vagy szabad program (igény szerint)
13.00 Ebéd (három fogásos)
14.00 Szabad program (vagy fakultatív program)
17.00 Jóga
19.00 Könnyű vacsora
20.00 Beszélgetés, közös játék vagy szabad program

A tábor szakmai vezetői

Polyák Gina (Gerincjóga oktató, Vinyasa Flow Jóga oktató, Hatha Flow Jóga oktató, Kismama és Baba-mama jóga oktató, sporttréner) - Beszélgetés Polyák Ginával a táborról.
Nagy Anikó (Jóga oktató, légzés tréner, kineziológus, rekreációs mozgásprogram vezető) - Beszélgetés Nagy Anikóval a táborról.
Az egészséges, finom és energetikailag tiszta étkezésedért Dharmista, (Fábián Dóri) (természetgyógyász, diétás szakács) felel és életmódtanácsokkal szolgálhat neked.

Ár

A tábor részvételi díja:  520 EUR
Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:

Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 300 Euro.

Felnőtt családtagok, akik nem igénylik a tábori programokat és 10 éven felüli gyermekek 440 Euro / fő áron csatlakozhatnak!

 A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat! Természetesen a kirándulásra és az egyéb kötetlen programokon őket is szívesen látjuk!

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint és jógaórák és a közösségi programok és egyéb szolgáltatások díját. (csoportos foglalkozások)
Nem tartalmazza az utazás költségét, valamint a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 kuna)
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat!
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.

 

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a MindEGY JÓGA táborba:

Számlázási adatok