Repülő jógaszőnyeg, jógatábor kezdőknek és haladóknak

2017. szeptember 9. - szeptember 16. (8 nap 7 éjszaka)

 
A jóga fitté, ellenállóvá teszi a testet, és megnyitja a szellemet a lélek mélyebb rétegei felé. A tenger sós vizével egészséget, morajlásával békét ad a pihenni vágyóknak. Gyere el, és élvezd e két önmagában is tökéletes dolog összefonódásának fokozott hatását. Tapasztald meg saját bőrödön az igazi harmóniát.


Szállj fel te is mellénk egy repülő jógaszőnyegre, amely Brac mesés szigetére repít, ahol garantáltan egyedi hangulatú nyaralásban lehet részed. A jógaórákat, az aszanák mélyebb megértése céljából mesékkel tesszük színesebbé, mert mint tudjuk, a jóga valójában egy belső út, mely önmagunk mélyebb megismeréséhez vezet. A mesék szórakoztatva tanítanak, elvarázsolnak, képzeletünk határtalanságát fedezhetjük fel általuk. A történetek révén felismered, hogy mik az erősségeid, és hogyan tudod használni azokat a mindennapokban. Így nem csak kipihenve, hanem megújulva, és önbizalommal telve térhetsz majd haza.

 
Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme.
A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (svédasztalos reggeli, 3 fogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).
 

Amit a Jóga táborban biztosan megkapsz tőlünk

- napi 2 jógaóra (reggel és késő délután)
- ismerkedés különböző meditációs és relaxációs technikákkal
- alap jóga légzéstechnikák elsajátítása
- mantrázás, mudrák (kéztartások) tanulása
- beszélgetések, előadások egészséges életmód témában (egészséges étkezés az ayurveda alapján, jóga filozófia) igény szerint
- mandala színezés
- kirándulás, fürdés, napozás
- Egy Lomi Lomi masszázs, a tábor elején közös sós olajos önmasszázs (a bőr felkészítése a napfényre és a tisztulásra)
- figyelem, és teljeskörű szervezés
- közös kirándulás a Blaca kolostorba és a Vidova Gorára, a Dalmát szigetvilág csúcsára.

A tábor napirendje

Reggeli Jóga
Büfé reggeli
Beszélgetés, előadás, masszázs, közös program vagy szabad program (igény szerint)
Ebéd (3 fogásos)
Szabad program (vagy igény szerint közös program)
Délutáni Jóga
Könnyű vacsora
Közös program, beszélgetés, közös játék, előadás vagy szabad program

A tábor szakmai vezetői

A tábor vezetője és a jógaórákat tartja Polyák Gina (Gerincjóga oktató, Vinyasa Flow Jóga oktató, Hatha Flow Jóga oktató, Kismama és Baba-mama jóga oktató, sporttréner). A gyakorlások valamilyen mentális témára épülnek, így a fizikai test mozgásán kívül tudatosítjuk azok hatásait és szimbolikájukat.
Szépségedről Nagy Adri (kozmetikus, Lomi-Lomi masszőr, női jógaoktató) gondoskodik.
Egészséges, finom és energetikailag tiszta étkezésedért Dharmista, (Fábián Dóri) (természetgyógyász, diétás szakács) felel és életmódtanácsokkal szolgálhat neked.

Ár

A tábor részvételi díja: 350 EUR
Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:
Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 160 EUR/gyermek
Felnőtt családtagok, akik nem igénylik a tábori programokat és 10 éven felüli gyermekek 280 EUR/fő áron csatlakozhatnak!
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat! Természetesen a kirándulásra és az egyéb kötetlen programokon őket is szívesen látjuk!

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint és jógaórák és a közösségi programok és egyéb szolgáltatások díját. (masszázs, csoportos foglalkozások)
Nem tartalmazza az utazás költségét, valamint a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 kuna)
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat!
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.
 

Vélemények a tavalyi táborról

Aki fontolgatja, hogy részt vegyen-e a táborban, annak megsegítve a döntését, saját tapasztalatból üzenem: Jómagam még soha nem jógáztam egészen a táborig. Nem is ismertem senkit sem a résztvevők, sem a szervezők közül. Volt egy szabad hetem nyár végén, jelentkeztem, elmentem, mondván egynek jó lesz. S ami ott fogadott: őszinte szeretet, törődés. Megismertem értékes embereket. Gazdagabb lettem egy újfajta szemléletmóddal. S nem utolsósorban ajándékba kaptam a jógát, amiről a tábor kezdetekor azt se tudtam mi fán terem, azóta viszont egy kulcs ahhoz, hogy minden nap tegyek valamit az egészségemért.
Dr. Hermann Orsolya 2016.

Szuper volt a 2015-ös jógatábor. A jógázás élményét fokozta a csodálatos környezet a gyönyörű tengerparttal, sok kis öböllel és stranddal, amelyek közül mindenki kiválaszthatta a legszimpatikusabbat. Kényelmes, új, jól felszerelt apartmanunk volt, közel a strandhoz, tengerre néző erkéllyel, ahonnan lenyűgöző látványt nyújtott a napfelkelte. Az ellátás, Dóri vegetáriánus ételei fantasztikusan finomak és bőségesek voltak. Akit érdekelt, főzési tanácsokat, recepteket is kaphatott. A változatosan felépített reggeli és esti jógázás mellett sok érdekes előadásban, beszélgetésben, alkotásban, játékban volt részünk. A tengerparti, reggeli napüdvözletnek páratlan varázsa volt. Adri bőrápolási tanácsai és masszázsa tették teljessé a programot és a kényeztetést. Életkortól és jógatudástól függetlenül mindenkinek ajánlom, aki szeretne magára, testi-lelki egészségére egy kicsit jobban figyelni és igazán feltöltődni.
Józsa Erika

A tavalyi tábor nagyon jól sikerült, testben és lélekben is valamennyien megújultunk.
Kellemes volt a környezet, szerencsések voltunk a csodálatos időjárást illetően és hogy csupa szeretet-teljes, jó ember adott ott egymásnak találkozót.
Dóriék nagyon finom ételeket varázsoltak az asztalunkra.
A különféle szabadidős programok és kirándulások is nagyon jól sikerültek.
Életkortól függetlenül szeretettel ajánlom a tábort mindenkinek aki a mai rohanó világban meg akarja magát ajándékozni egy kis nyugalommal, békességgel, belső utazással.
Dr. Szittya Márta

Jógatáborunkba az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz
e-mail icon Facebook icon