Repülő jógaszőnyeg, jógatábor kezdőknek és haladóknak - MEGTELT!

2023. szeptember 8 - 15. (8 nap 7 éjszaka)

 

A jóga fitté, ellenállóvá teszi a testet, és megnyitja a szellemet a lélek mélyebb rétegei felé. A tenger sós vizével egészséget, morajlásával békét ad a pihenni vágyóknak. Gyere el, és élvezd e két önmagában is tökéletes dolog összefonódásának fokozott hatását. Tapasztald meg saját bőrödön az igazi harmóniát.

Szállj fel te is mellénk egy repülő jógaszőnyegre, amely Brac mesés szigetére repít, ahol garantáltan egyedi hangulatú nyaralásban lehet részed.

Bárki jógázhat kortól, nemtől, vallási hovatartozástól függetlenül, sőt a jóga mindenkit segít fejlődni azon az úton, amelyen halad. A jóga egy csodálatos eszköz egy jobb élethez, akár testik, akár szellemi, akár lelki fejlődésünk a cél.

A táborban lehetőséged lesz megtapasztalni a gyakorlatok (ászanák) jótékony hatásait testi, lelki, szellemi szinten, elsajátítani stresszkezelési technikákat a jóga bőséges eszköztárával, mint légzés, meditáció, relaxáció, amiket biztonsággal használhatsz otthon is.

Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme.
A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).
 

Amit a Jóga táborban biztosan megkapsz tőlünk

- napi 2 jógaóra (reggel és késő délután)
- ismerkedés különböző meditációs és relaxációs technikákkal
- alap jóga légzéstechnikák elsajátítása
- mantrázás, mudrák (kéztartások) tanulása
- beszélgetések, előadások egészséges életmód témában (egészséges étkezés az ayurveda alapján, jóga filozófia) igény szerint.
- kirándulás, fürdés, napozás
figyelem és teljes körű szervezés
- közös kirándulás a Blaca kolostorba és a Vidova Gorára, a Dalmát szigetvilág csúcsára.
-térítéses fakultatív programok szervezése (pl. SUP jóga. biciklitúra, hajós program)

A tábor napirendje

7.00 Reggeli Jóga
9.00 Reggeli
10.00 Fakultatív vagy szabad program (igény szerint)
13.00 Ebéd (háromfogásos)
14.00 Szabad program (vagy fakultatív program)
17.00 Jóga
19.00 Könnyű vacsora
20.00 Beszélgetés, közös játék vagy szabad program

A tábor szakmai vezetői

A tábor vezetője és a jógaórákat tartja Polyák Gina (Gerincjóga oktató, Vinyasa Flow Jóga oktató, Hatha Flow Jóga oktató, Kismama és Baba-mama jóga oktató, yín jóga oktató, sporttréner). A gyakorlások valamilyen mentális témára épülnek, így a fizikai test mozgásán kívül tudatosítjuk azok hatásait és szimbolikájukat.
Nagy Anikó (Jóga oktató, légzés tréner, kineziológus, rekreációs mozgásprogram vezető, yín jóga oktató, kínai asztrológus)
Egészséges, finom és energetikailag tiszta étkezésedért Dharmista (Fábián Dóri) (természetgyógyász, diétás szakács) felel, és életmódtanácsokkal szolgálhat neked.

Ár

A tábor részvételi díja: 520 EUR
Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:

Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 300 Euro.

Felnőtt családtagok, akik nem igénylik a tábori programokat és 10 éven felüli gyermekek 440 Euro / fő áron csatlakozhatnak!

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint és jógaórák és a közösségi programok és egyéb szolgáltatások díját. (csoportos foglalkozások)
Nem tartalmazza az utazás költségét, a speciális menü felárát, valamint a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 kuna).
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat!
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.
 

Vélemények a korábbi táborokól

Szuper volt a jógatábor. A jógázás élményét fokozta a csodálatos környezet a gyönyörű tengerparttal, sok kis öböllel és stranddal, amelyek közül mindenki kiválaszthatta a legszimpatikusabbat. Kényelmes, új, jól felszerelt apartmanunk volt, közel a strandhoz, tengerre néző erkéllyel, ahonnan lenyűgöző látványt nyújtott a napfelkelte. Az ellátás, Dóri vegetáriánus ételei fantasztikusan finomak és bőségesek voltak. Akit érdekelt, főzési tanácsokat, recepteket is kaphatott. A változatosan felépített reggeli és esti jógázás mellett sok érdekes előadásban, beszélgetésben, alkotásban, játékban volt részünk. A tengerparti, reggeli napüdvözletnek páratlan varázsa volt. Adri bőrápolási tanácsai és masszázsa tették teljessé a programot és a kényeztetést. Életkortól és jógatudástól függetlenül mindenkinek ajánlom, aki szeretne magára, testi-lelki egészségére egy kicsit jobban figyelni és igazán feltöltődni.
Józsa Erika

A tavalyi tábor nagyon jól sikerült, testben és lélekben is valamennyien megújultunk.
Kellemes volt a környezet, szerencsések voltunk a csodálatos időjárást illetően és hogy csupa szeretet-teljes, jó ember adott ott egymásnak találkozót. Dóriék nagyon finom ételeket varázsoltak az asztalunkra. A különféle szabadidős programok és kirándulások is nagyon jól sikerültek. Életkortól függetlenül szeretettel ajánlom a tábort mindenkinek, aki a mai rohanó világban meg akarja magát ajándékozni egy kis nyugalommal, békességgel, belső utazással.
Dr. Szittya Márta

Jógatáborunkba az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz:

Számlázási adatok