TEAM FITNESS Jóga és edzőtábor

2019. június 24. - július 01. (8 nap 7 éjszaka)


A Team Fitness Óbuda legnagyobb fitness, aerobic és táncterme. Profi edzői garantálják, hogy az aktív pihenés kedvelői maximálisan elégedettek legyenek Jóga és edzőtáborunk szolgáltatásaival.

A résztvevők minden reggel és este csatlakozhatnak Mónika funkcionális kör- és futóedzéseihez, Bálint zsírégető, alakformáló hip-hop dance óráihoz vagy minden második napon jógaóráinkhoz. A szabadidőben szervezett közös bringázás, úszás, túrázás biztosítja, hogy a tengerparti ellazulás mellett is fitten és erőd teljében érj haza.

 
Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme.
A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).
 

Amit a Jóga és edzőtáborban biztosan megkapsz tőlünk

- figyelem és teljes körű szervezés
- közös kirándulás a Blaca kolostorba és a Vidova Gorára, a Dalmát szigetvilág csúcsára
- étkezési tanácsadás
- jóga óra
- mozgás a szabadban, erősítő edzések
- zsírégető, alakformáló órák
- esti bulik

Napirend

8.00 Edzések
9.00  Reggeli
13.00 Ebéd
17.00 Edzések
19.00 Vacsora
20.00 Beszélgetések, csoportos foglakozások

Természetesen a programok fakultatívak! 

A tábor szakmai vezetői

Pusztai Mónika személyi edző, streching- és életmód tanácsadó wellness trainer, funkcionális trainer - beszélgetésünk Pusztai Mónikával
Balogh Bálint, aerobik edző, csoportos fitness instruktor.

Ár

360 Euro / fő

Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:
Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 170 Euro.

Felnőtt családtagok, akik nem igénylik a tábori programokat és 10 éven felüli gyermekek 290 Euro / fő áron csatlakozhatnak!
 

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint a jógaórák, edzések díját.
Nem tartalmazza az utazás költségét, a speciális menü felárát, a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 Kuna), valamint az esetleges biciklibérlés költségeit.
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat! Természetesen a kiránduláson és az egyéb kötetlen programokon őket is szívesen látjuk!
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.

Vélemények a tavalyi táborról

"Csodálatos volt a környezet, remek programokkal, jó társasággal. Szinte kicserélődve tértem haza. Bármikor rágondolok, jó érzéssel tölt el. Szívesen megismételném."

"Nagyon tetszettek az egyéni és csoportos foglalkozások is egyaránt. Fantasztikus élményt adott. A hely remek volt, az ételek bőségesek, nagyon finomak, a vezetők felkészültek és segítőkészek. Köszönöm a lehetőséget!"

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a Jóga és edzőtáborba
Számlázási adatok
e-mail icon Facebook icon