Nyaralj velünk, és hagyd ránk ezeket a problémákat!

A te dolgod csak annyi, hogy kiválaszd a legszebb fürdőruhádat
és élvezd a programokat és a napsütést!


Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme. A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Az ehelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (svédasztalos reggeli, 3 fogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt.
További részletekért kattints a táborok részletes leírására.
 

Vélemények a tavalyi táborról

"Gyönyörű táj, meleg, tenger, nyugalom. Érdekes emberek, vidám hangulatú beszélgetések. Erőt és önbizalmat adó kirándulás, ahol a környezet is szépséges volt. Kreatív alkotásokat létrehozó foglalkozások az elfogadás, adni és kapni tudás művészetével kombinálva egy temperamentumos, vidám személyiség közvetítésével, aki nem utolsó sorban kiváló masszőr, kellő odaadással és alázattal ez iránt a tevékenység iránt. Tápláló és rendkívül finom vegetáriánus ételek amik után a tíz ujjunkat megnyaltuk. Ez volt Sutivan Krisztivel és Dórival."
Szilágyi Éva – Alkotó tábor 2015.

További vélemények, tapaszpalatok a tavalyi táborról >>
 

Táborkereső

Válassz témát, időpontot, és segítünk kiválasztani, melyik táborunk illik elképzeléseidhez!

 title=Holisztikus tábor

2023. július 9-16.

Táborunk azoknak szól, akik érdeklődnek a tradicionális népi gyógymódok iránt. Akik úgy vélik az ember egészségéhez szükséges a lelki, érzelmi, testi és értelmi egység.
Tovább >>

 

 

Kezdő csikungEgyensúly - kezdő csikung és élménytábor

2023. június 9 - 16.

Június elején kezdődő CSIKUNG táborunk helyszíne a tenger sós vizével egészséget, morajlásával békét ad a feltöltődésre vágyóknak.  Tovább >>

 

Lélekfürdő táborMindEgy JÓGA tábor – ahol mindent egyben megkaphatsz! :-)

2023. június 25. - július 2.

Júniusi jógatáborunk helyszíne a tenger sós vizével egészséget, morajlásával békét ad a feltöltődésre vágyóknak.  Tovább >>

 

TEAM FITNESS Jóga és edzőtáborDinamikus Fitness és Jógatábor a teljesség felé

2023. július 3-10.

Tökéletes nyaralás a mozgás és a tenger szerelmeseinek. Bár fókuszban a test edzése áll, mégis garantált a kikapcsolódás, hiszen magad alakíthatod az edzésprogramod, napi hat edzésből válogatva.
Tovább >>

 

 

 

Viva Natura TV - a másképp tudás csatornájaTudatosság és Szeretet tábor a VivaNatura TV előadóival

2023. augusztus 21-30.

A 9 napos 8 éjszakás táborban testközelből tapasztalhatjuk azokat a tanításokat, ami a VNTV adásaiból idáig csak képernyőn keresztül volt elérhető. A tudatosságot emelő szeretet magvait nem elég pusztán elvetni, annak folyamatosan termékeny talajra és megfelelő gondozásra van szüksége ahhoz, hogy ki tudjon bennünk és általunk fejlődni. A világunk megváltoztatása önmagunk szeretetével kezdődik. A táborba legnépszerűbb előadóink tartanak velünk.
Tovább >>

 

Rekreációs és élménytáborRekreációs élménytábor

2023. augusztus 31.-szeptember 7.

Táborunk azoknak szól, akik érdeklődnek a tradicionális népi gyógymódok iránt. Akik úgy vélik az ember egészségéhez szükséges a lelki, érzelmi, testi és értelmi egység.
Tovább >>

 

 

Csikung táborCsikung belső alkímia tábor

2023. augusztus 31. - szeptember 7.

Szeptember végén kezdődő CSIKUNG táborunk helyszíne a tenger sós vizével egészséget, morajlásával békét ad a feltöltődésre vágyóknak.  Tovább >>

 

Repülő jógaszőnyeg, jógatábor kezdőknek és haladóknak

Repülő jógaszőnyeg jógatábor kezdőknek, haladóknak

2023. szeptember 8-15.

Szállj fel te is mellénk egy repülő jógaszőnyegre, amely Brac mesés szigetére repít, ahol garantáltan egyedi hangulatú nyaralásban lehet részed. A jóga fitté, ellenállóvá teszi a testet, és megnyitja a szellemet a lélek mélyebb rétegei felé. A tenger sós vizével egészséget, morajlásával békét ad a pihenni vágyóknak. Tapasztald meg saját bőrödön az igazi harmóniát.  Tovább >>

 

Alkotó és önismereti táborAlkotó és önismereti tábor

2023. szeptember 16 - 23.

Az alkotás élménye, a kreatív energiád felszabadítása által közelebb kerülhetsz önmagadhoz, elfeledett álmaidhoz.
Tovább >>

 

 

 

TEAM FITNESS Jóga és edzőtáborJógAviva Tábor

2023. szeptember 16-23.

Különleges táborral készülünk, ahol a jóga és az Aviva torna gyakorlása egymást kiegészítve és támogatva nyújt segítséget, kikapcsolódást.">Tovább >>

 

 

 

 7 rítus tábor7 rítus tábor - A rezgés, a mozgás és a bolygók tükrében

2023. szeptember 25.- október 2..

Mindannyian keressük a módszert, amely segít, hogy szorongás, stressz nélkül, örömmel és harmóniában élhessünk önmagunkkal és a környezetünkkel egyaránt.
Tovább >>

 

 

Access BarsAccess Bars tudatos utazás tábor

2023. szeptember 25.- október 2..

Mindannyian keressük a módszert, amely segít, hogy szorongás, stressz nélkül, örömmel és harmóniában élhessünk önmagunkkal és a környezetünkkel egyaránt.
Tovább >>

 

 

Számlázási adatok