Nyaralj velünk, és hagyd ránk ezeket a problémákat!

A te dolgod csak annyi, hogy kiválaszd a legszebb fürdőruhádat
és élvezd a programokat és a napsütést!


Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme. A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Az ehelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (svédasztalos reggeli, 3 fogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt.
További részletekért kattints a táborok részletes leírására.
 

Vélemények a tavalyi táborról

"Gyönyörű táj, meleg, tenger, nyugalom. Érdekes emberek, vidám hangulatú beszélgetések. Erőt és önbizalmat adó kirándulás, ahol a környezet is szépséges volt. Kreatív alkotásokat létrehozó foglalkozások az elfogadás, adni és kapni tudás művészetével kombinálva egy temperamentumos, vidám személyiség közvetítésével, aki nem utolsó sorban kiváló masszőr, kellő odaadással és alázattal ez iránt a tevékenység iránt. Tápláló és rendkívül finom vegetáriánus ételek amik után a tíz ujjunkat megnyaltuk. Ez volt Sutivan Krisztivel és Dórival."
Szilágyi Éva – Alkotó tábor 2015.

További vélemények, tapaszpalatok a tavalyi táborról >>
 

Táborkereső

Válassz témát, időpontot, és segítünk kiválasztani, melyik táborunk illik elképzeléseidhez!

Lélekhangoló táborLélekhangoló tábor

2024. május 30. - június 6.

Életünk legfontosabb tevékenysége a légzés, amelyet az ősi tanítások a lélekhez, azaz az önvaló megismeréséhez vezető útként mutatnak be. Táborunk a légzésünk tudatosítására és tökéletesítésére, a mozgás energetizáló erejére és a hangok, mantrák tudatemelő hatására helyezve a figyelmünket segíti a haladást az életmódváltás ösvényén.
Tovább >>

 

Ájurvédikus életmódtábor - 1 hét éden az egészségért - kezdőAyurvédikus és népi egészségtábor

2024. június 7 - 14.

Tematikus Ájurvéda táborunkban valódi megújulásban lehet részed. Az ősi India tudáskincsét most tálcán szervírozzuk Neked a mediterráneum legszebb szigetén nyaralva. Egy hetes táborunkban részed lehet mindenben, ami a test és a lélek egyensúlyának megteremtéséhez szükséges.
Tovább >>

 

TEAM FITNESS Jóga és edzőtáborDinamikus Fitness és Jógatábor a teljesség felé

2024. július 4-11.

Tökéletes nyaralás a mozgás és a tenger szerelmeseinek. Bár fókuszban a test edzése áll, mégis garantált a kikapcsolódás, hiszen magad alakíthatod az edzésprogramod, napi hat edzésből válogatva.
Tovább >>

 

 

 

Viva Natura TV - a másképp tudás csatornájaTudatosság és Szeretet tábor a VivaNatura TV előadóival

2024. augusztus 22-31.

A 9 napos 8 éjszakás táborban testközelből tapasztalhatjuk azokat a tanításokat, ami a VNTV adásaiból idáig csak képernyőn keresztül volt elérhető. A tudatosságot emelő szeretet magvait nem elég pusztán elvetni, annak folyamatosan termékeny talajra és megfelelő gondozásra van szüksége ahhoz, hogy ki tudjon bennünk és általunk fejlődni. A világunk megváltoztatása önmagunk szeretetével kezdődik. A táborba legnépszerűbb előadóink tartanak velünk.
Tovább >>

 

Rekreációs és élménytáborEnergetizáló élménytábor

2024. szeptember 1 - 8.

Táborunk azoknak szól, akik érdeklődnek a tradicionális népi gyógymódok iránt. Akik úgy vélik az ember egészségéhez szükséges a lelki, érzelmi, testi és értelmi egység.
Tovább >>

 

 

 7 rítus táborCsakrádhangolva, tánc- és rezgésterápia tábor

2024. szeptember 9 - 16..

Mindannyian keressük a módszert, amely segít, hogy szorongás, stressz nélkül, örömmel és harmóniában élhessünk önmagunkkal és a környezetünkkel egyaránt.
Tovább >>

 

 

Lélekhangoló táborLélekezz tábor

2024. szeptember 17-24.

Életünk legfontosabb tevékenysége a légzés, amelyet az ősi tanítások a lélekhez, azaz az önvaló megismeréséhez vezető útként mutatnak be. Táborunk a légzésünk tudatosítására és tökéletesítésére, a mozgás energetizáló erejére és a hangok, mantrák tudatemelő hatására helyezve a figyelmünket segíti a haladást az életmódváltás ösvényén.
Tovább >>

 

TEAM FITNESS Jóga és edzőtáborJógAviva Tábor

2024. szeptember 17-24.

Különleges táborral készülünk, ahol a jóga és az Aviva torna gyakorlása egymást kiegészítve és támogatva nyújt segítséget, kikapcsolódást.">Tovább >>

 

 

 

Számlázási adatok