Vélemények a korábbi táborokról

 
Gyönyörű táj, meleg, tenger, nyugalom. Érdekes emberek, vidám hangulatú beszélgetések. Erőt és önbizalmat adó kirándulás, ahol a környezet is szépséges volt. Kreatív alkotásokat létrehozó foglalkozások az elfogadás, adni és kapni tudás művészetével kombinálva egy temperamentumos, vidám személyiség közvetítésével, aki nem utolsó sorban kiváló masszőr a kellő odaadással és alázattal ez iránt a tevékenység iránt. Tápláló és rendkívül finom vegetáriánus ételek amik után a tíz ujjunkat megnyaltuk. Ez volt Sutivan Krisztivel és Dórival.
Szilágyi Éva – Alkotó tábor 2015.

 

Szívből ajánlom mindenkinek a tábort, aki szeretné a gondjait elengedni és csodálatos élményekkel gazdagodni.
Az életem azóta pozitív fordulatot vett és az ottani üvegfestésnek köszönhetően azóta a színezés rabja vagyok. Ez tényleg így van. Ha ott akkor nem ültetsz le, akkor soha nem gondoltam volna, hogy ezek az aprólékos dolgok ennyire lekötnek és kikapcsolnak.
Köszönet érte!
Dóri ételei pedig minden nap gasztrocsodák voltak:)
Karsai Éva - Alkotó tábor 2015.

 

Dharmistát közel tíz éve ismerem, de 2015. áprilisának utolsó napjai újabb élménnyel ajándékoztak meg, a személyén és a főztjén keresztül.
A táborban, ahol négy napot töltöttünk, ő gondoskodott az étkezésünkről. Nem volt egyszerű a feladata, hiszen vegán és glutén mentes étrendet kértünk. Minden nap nagyszerű ízek vártak. Nem volt gond a túrázás, volt energiánk bőven, ugyanakkor az előadások óráin sem kókadoztunk az étkezések után.
Illatok, fűszerek, új ízek, élvezet! Történetek, együttlétek, nevetős beszélgetések a közös étkezések alkalmával.
Szívesen emlékezem! Jövőre újra, ugyanitt,... vagy máshol.
Köszönet Neked, Dharmi!
Csőre Erika
 

Szuper volt a 2015-ös jógatábor. A jógázás élményét fokozta a csodálatos környezet a gyönyörű tengerparttal, sok kis öböllel és stranddal, amelyek közül mindenki kiválaszthatta a legszimpatikusabbat. Kényelmes, új, jól felszerelt apartmanunk volt, közel a strandhoz, tengerre néző erkéllyel, ahonnan lenyűgöző látványt nyújtott a napfelkelte. Az ellátás, Dóri vegetáriánus ételei fantasztikusan finomak és bőségesek voltak. Akit érdekelt, főzési tanácsokat, recepteket is kaphatott. A változatosan felépített reggeli és esti jógázás mellett sok érdekes előadásban, beszélgetésben, alkotásban, játékban volt részünk. A tengerparti, reggeli napüdvözletnek páratlan varázsa volt. Adri bőrápolási tanácsai és masszázsa tették teljessé a programot és a kényeztetést. Életkortól és jógatudástól függetlenül mindenkinek ajánlom, aki szeretne magára, testi-lelki egészségére egy kicsit jobban figyelni és igazán feltöltődni.
Józsa Erika - Repülő jógaszőnyeg 2015.


A tavalyi tábor nagyon jól sikerült, testben és lélekben is valamennyien megújultunk.
Kellemes volt a környezet, szerencsések voltunk a csodálatos időjárást illetően és hogy csupa szeretet-teljes, jó ember adott ott egymásnak találkozót.
Dóriék nagyon finom ételeket varázsoltak az asztalunkra.
A különféle szabadidős programok és kirándulások is nagyon jól sikerültek.
Életkortól függetlenül szeretettel ajánlom a tábort mindenkinek aki a mai rohanó világban meg akarja magát ajándékozni egy kis nyugalommal, békességgel, belső utazással.
Dr. Szittya Márta -  Repülő jógaszőnyeg 2015.


Igazán pompásan éreztük magunkat. A szállás kifogástalan, a kaja fejedelmi, köszönet érte Dórinak, aki mindig figyelemmel kísérte a külön kívánságokat is:) Kedvünkre tett! Köszönjük. Jövőre is szivesen mennék! :)
Barkócziné Tünde - Théta-Elfogadás-Egyensúly tábor 2016.


Egy hete jöttünk haza, fantasztikus volt. Tökéletes környezet a kikapcsolódásra és töltekezésre. Sokat tanultunk a főzőtáborban, remek ételeket készítettünk közösen Dóri és Edit segítségével. Remek társaság, szuper emberek, ajánlom mindenkinek teljes szívből.
Nagy Erzsébet - Vegetáriánus főzőtábor 2016.


A júniusi ajurvéda tábornból a napokban értünk haza az ajurvéda táborból és csak jó dolgokat tudok mondani. A szállás tökéletes, a kaja annyira finom, hogy pár kilót híztam is (most meg nem győzöm lejógázni a felesleget), Dórinak és csapatának pedig köszönet mindenért, jövőre újra megyünk! <3
Sallai István - Ájurvéda tábor kezdőknek és haladóknak 2016.

 

e-mail icon Facebook icon